Rozcuchaný chvost je ideálny účes pre všetky príležitosti. Ako ho vytvoriť za 2 minúty?

rozcuchaný chvost

Rozcuchaný chvost sa v posledných rokoch stal jedným z najobľúbenejších účesov. Prečo? Je to jednoduché – je štýlový, moderný, nenáročný na úpravu a zároveň vhodný pre všetky príležitosti. Či už idete do práce, na večierok, na športovú aktivitu alebo na neformálnu stretnutie, rozcuchaný chvost dodá vášmu vzhľadu nenútenú eleganciu s dávkou drzosti. Navyše, vytvoriť ho môžete za menej než 2 minúty!

V tomto článku vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý rozcuchaný chvost a prezradíme vám pár tipov, ako si ho prispôsobiť podľa príležitosti.

Prečítajte si: Najmódnejšie rastliny podľa dizajnérov: TIETO rozžiaria každú miestnosť!

Prečo je rozcuchaný chvost taký obľúbený?

Rozcuchaný chvost je kombináciou ležérnosti a štýlu. Na rozdiel od uhladeného chvosta, ktorý vyžaduje precíznu úpravu a perfektné línie, rozcuchaný chvost pôsobí uvoľnene a prirodzene. Vďaka tomu si získal popularitu u žien všetkých vekových kategórií.

Kľúčové benefity rozcuchaného chvosta:

  • Rýchlosť: Úprava tohto účesu vám nezaberie viac než 2 minúty.
  • Všestrannosť: Je vhodný na akúkoľvek príležitosť – od bežného dňa po špeciálne udalosti.
  • Štýlový chaos: Dodáva vlasom objem a textúru, takže účes pôsobí bohatšie a prirodzenejšie.
  • Jemný glamour efekt: Aj keď je účes rozcuchaný, stále pôsobí upravene a elegantne.

Odporúčame: TOTO sú 3 znamenia, v ktorých sa rodia najnáročnejšie ženy! A preto sú pre mužov veľkou výzvou

rozcuchaný chvost
Depositphotos

Ako vytvoriť rozcuchaný chvost za 2 minúty?

Vytvorenie tohto účesu je mimoriadne jednoduché, stačí pár základných krokov:

  1. Príprava vlasov: Ak máte jemné alebo veľmi rovné vlasy, pridajte trochu textúry pomocou suchého šampónu alebo spreja na objem. Tento krok zabezpečí, že chvost bude mať prirodzený vzhľad a objem.
  2. Zvoľte pozíciu chvosta: Rozhodnite sa, kde chcete mať chvost umiestnený. Pre bežný, ležérny vzhľad je ideálny stredný až vyšší chvost, ktorý pôsobí prirodzene. Ak preferujete formálnejší vzhľad, môžete chvost umiestniť nižšie.
  3. Vytvorte chvost: Chytíte vlasy do rúk a vytvoríte jednoduchý chvost. Nestarajte sa o to, aby bol dokonale uhladený. Práve nepravidelnosť a pár voľných pramienkov vytvárajú ten správny „rozcuchaný“ efekt.
  4. Upevnenie: Použite gumičku, ideálne v odtieni vlasov, a zafixujte chvost. Ak chcete, môžete zobrať tenký prameň vlasov a obmotať ho okolo gumičky, aby bola skrytá. Tento trik pridá účesu eleganciu.
  5. Rozvoľnenie chvosta: Jemne pootvorte vlasy v oblasti korienkov, aby chvost pôsobil uvoľnenejšie. Môžete pridať pár voľných prameňov okolo tváre pre ležérny vzhľad.
  6. Fixácia: Použite lak na vlasy, aby účes držal svoj tvar celý deň, ale vyhnite sa tomu, aby ste vlasy úplne spevnili. Účes by mal stále pôsobiť prirodzene.

Neprehliadnite: Nálev na zahriatie z lipového kvetu ako prírodný liek na prechladnutie

Tipy, ako prispôsobiť rozcuchaný chvost na rôzne príležitosti

Rozcuchaný chvost môžete ľahko prispôsobiť podľa toho, kam sa chystáte. Tu je niekoľko jednoduchých úprav:

  • Na bežný deň: Stačí zopnúť vlasy do rýchleho chvosta a nechať ho pôsobiť prirodzene. Môžete pridať šatku alebo ozdobnú gumičku pre ležérny štýl.
  • Na pracovné stretnutie: Umiestnite chvost nižšie a skryte gumičku pomocou obtočeného prameňa vlasov. Chvost zjemnite použitím jemného laku na vlasy, aby si zachoval svoj tvar počas celého dňa.
  • Na večerné stretnutie alebo párty: Pridajte do vlasov trochu vlnitosti pomocou kulmy pred vytvorením chvosta. Vlnité pramene budú pôsobiť sexy a elegantne zároveň. Môžete si tiež pridať zlaté alebo strieborné sponky pre extra glamour efekt.
  • Na športové aktivity: Rozcuchaný chvost je skvelý aj na športovanie. Stačí ho upevniť o niečo pevnejšie a môžete sa pustiť do cvičenia bez obáv, že vám bude prekážať.

Odporúčame aj: Mačka podľa hviezd: Zistite, ktoré plemeno mačky zodpovedá vášmu astrologickému znameniu!

ležérny chvost
Depositphotos

Pre koho je rozcuchaný chvost ideálny?

Tento účes je vhodný pre každú ženu bez ohľadu na typ vlasov. Či už máte jemné, rovné, vlnité alebo kučeravé vlasy, rozcuchaný chvost si môžete upraviť podľa svojho štýlu. Je to ideálny účes pre ženy, ktoré chcú pôsobiť elegantne, ale nemajú čas na zložité úpravy.

Rozcuchaný chvost je tiež perfektný pre tie, ktoré si chcú dodať trochu objemu a štruktúry, a zároveň vyzerať prirodzene a šik. Vďaka jednoduchosti tohto účesu ho zvládne vytvoriť aj úplný začiatočník v úprave vlasov.

Prečítajte si aj: Viete, prečo sa na Halloween vyrezávajú tekvice? Tu je odpoveď!

Rozcuchaný chvost je univerzálny, trendy a veľmi rýchly účes, ktorý si môžete upraviť podľa aktuálnej príležitosti. Stačí vám pár minút a váš vzhľad bude pôsobiť prirodzene, no zároveň upravene a štýlovo. Skúste ho dnes a presvedčte sa, že je to účes, ktorý sa hodí na každú príležitosť!

Zdroj úvodnej fotky: instagram.com/kimannesley.hair, instagram.com/1011makeupandhair, instagram.com/level_10_the_studio

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE