Toto prezrádza farba tvojho auta o tvojej osobnosti!

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo hovorí farba vášho auta o vašej osobnosti? Nezáleží na tom, či ste automobilový nadšenec, alebo či ste len niekto, kto hľadá vozidlo na nevyhnutné šoférovanie. Je tu jedna voľba, ktorú si vyberáte a  ktorá je zároveň aj veľmi osobná – farba auta. Výber farby totiž odráža aj vašu vnútornú osobnosť.

Ale farba auta je viac než len výber obľúbenej farby – v skutočnosti je výber oveľa hlbší vo vašom podvedomí. Farba auta, ktorú si vyberiete, odráža to, ako sa vidíte. Dalo by sa povedať, že vaša vnútorná osobnosť sa odráža v exteriéri vášho vozidla.

Farba vozidla o vás prezrádza aj to, čo možno neviete!

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo sú farby áut často obmedzené na päť alebo šesť základných farieb? Je to preto, že toto sú najbežnejšie typy osobností. Niektorí výrobcovia automobilov tiež používajú iba špecifickú sadu farieb, pretože to sú osobnosti, ktoré ich priťahujú svojím dizajnom auta.

Aká je vaša preferovaná farba auta?

Samozrejme - výber farby auta je pravdepodobne viac osobný názor ako vedecký fakt. Ale je pravda, že niektorých ľudí viac priťahuje konkrétna farba auta, aj keď táto farba nie je výrazná v žiadnej inej oblasti ich života. Zdá sa, že automobilky prinajmenšom vedia niečo o tom, aké osobnosti priťahujú ich autá a aké farebné možnosti sú pre nich ideálne.

Neprehliadnite: Nie je to iba o cvičení! TOP 7 krokov, ako získať ploché brucho!

farba vozidla

Zdroj: Depositphotos

Farby áut a ich význam

Farby áut odrážajú aj iné typy osobnosti - teda tie, ktoré si vyberajú iné farby ako tie z kategórie "klasických".

  • Tmavšie tóny červenej, ako je bordová alebo tehlovočervená - odrážajú veľmi zmyselné osobnosti. Hovoria všetko o človeku, ktorý miluje červenú, no pridáva k tomu kúsok zmyselnosti.
  • Perleťová biela - je tiež veľmi odlišná v type osobnosti ako bežná biela. Pridanie kovových kvalít k bielej farbe hovorí, že „som perfekcionista.“
  • Svetlomodré autá - sa spájajú s vernými, dôverčivými a pokojnými ľuďmi.
  • Tmavomodrá farba - je veľmi smerodajná farba. Ľudia, ktorých priťahuje tmavšia modrá, sú často v pozícii moci a autority. Všetci ľudia, ktorí si vyberú modrú, sú považovaní za veľmi dôveryhodných.
  • Hnedá, béžová - a ďalšie neutrálne farby tohto spektra odrážajú veľmi prízemné osobnosti. Tmavšie hnedé farby sa však spájali s kávou a bohatou tmavou čokoládou, čo z nich robí atraktívnejšiu farbu pre tých, ktorí si v živote radi doprajú niektoré z jemnejších vecí.
  • Sivé vozidlá - by sa nemali zamieňať so striebornými. Sivé vozidlá sa spájajú s ľuďmi, ktorí sú veľmi vyrovnaní. Títo ľudia hovoria o problémoch, robia si zoznamy, aby splnili svoje úlohy, a často sú neutrálni k svojim názorom na horúce témy, aby sa vyhli hádke.
  • Krikľavé farby - sú pre bláznivých ľudí a tlmené farby sa často spájajú s ľuďmi, ktorí uprednostňujú pokojný životný štýl.

Bez ohľadu na to, akú farbu preferujete, existuje veľké uspokojenie z toho, že môžete mať auto, ktoré odráža to, ako sa cítite. To je dôvod, prečo ľudí najprv priťahuje farba vozidla a až potom značka a model.

Odporúčame aj: Reese Witherspoon - čomu vďačí za svoju dokonalú postavu?

biele auto

Zdroj: Depositphotos

Biela farba - biely lak

Biela farba je jednou z obľúbených farieb majiteľov áut. Vzťahuje sa na čistotu, dokonalosť, pokoj a nevinnosť. Človek, ktorý jazdí na bielom aute, je považovaný za veľmi čistotného a poriadkumilovného, čestného vo svojej profesii, v súkromnom i osobnom živote.

Ľudia, ktorí uprednostňujú biele vozidlá, sú často považovaní za perfekcionistov. Tieto typy osobností vedia, čo a ako sa im páči, a chcú zachovať všetko nedotknuté. Ľudia, ktorí jazdia na bielych autách, sú vždy organizovaní a predpokladá sa, že majú najčistejšie interiéry zo všetkých áut.

Šedá farba

Táto farba je tiež veľmi obľúbená, pretože predstavuje eleganciu, modernosť a štýl. Človek, ktorý jazdí na šedom aute, je celkom stabilný, pokojný a vyrovnaný.

Šedá je považovaná za dokonalú farbu auta pre ľudí, ktorí sú vnímaní ako múdri a láskaví.

Čierna farba

Táto farba predstavuje silu a eleganciu. O majiteľoch čiernych áut je známe, že sú sebavedomí, agresívni, súťaživí, ale zároveň aj diskrétni.

Čierna je silová farba a najobľúbenejšia farba zo všetkých áut. Ľudia, ktorí uprednostňujú čierne vozidlá, majú vkus na elegantné veci a vo všetkom, čo kupujú, sa často rozhodujú pre výber vyššej kategórie. Čierna sa spája aj so sebavedomím a spoločenským postavením.

Červená farba

Táto žiarivá farba je vyjadrením fyzickej sily. Človek, ktorý jazdí na červenom aute, je odvážny, ale zároveň aj panovačný.

  • Červená farba je spojená so silou, zmyselnosťou a vysokou energiou.
  • Červená je pre ľudí, ktorí vedia, čo chcú a neboja sa to dať svetu vedieť!

Tip pre vás: Dokonalý trik, vďaka ktorému vám zamiokulkas porastie ako divý!

červené auto

Zdroj: Depositphotos

Modrá farba

Modrá farba je spojená so stabilitou a bezpečnosťou; preto sú majitelia modrých áut opatrní, stabilní, spoľahliví a lojálni.

Žlté autá / oranžové autá

Žltá je farbou ega a optimizmu. Majitelia žltých áut sú pozitívni, zábavní a sebavedomí.

Zelené auto

Táto farba nie je medzi vodičmi veľmi obľúbená, ale POZOR - je to najvzácnejšia farba auta. Zelená farba je upokojujúca a vodiči sú celkom vyvážení a nezávislí.

Strieborné autá

Strieborná je futuristická farba, ktorá sa spája aj s drahými kovmi a drahými vecami. Striebro sa spája s typmi osobností, ktoré milujú byť trochu okázalé a zároveň pôsobiť trochu utlmene. Je to takmer pasívne agresívna farba, ktorá hovorí: "Som úžasný, ale veľmi tichým a elegantným spôsobom."

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE