Jesenné trendy vo vlasových doplnkoch: Tipy na štýlové účesy

Jesenné trendy vo vlasových doplnkoch

Povinné kúsky sezóny pre top účesy.

Každá sezóna so sebou prináša nové trendy vo vzhľade našich vlasov: nielen strihy a farby, ale aj vlasové doplnky. Najmä tie vám umožnia skrášliť a meniť váš štýl bez toho, aby ste ho narušili alebo úplne zmenili tak, ako to dokáže strih alebo farbenie v salóne. Ako to už býva každý rok, aj túto sezónu nám práve televízne seriály a sociálne siete odhaľujú, ktoré vlasové doplnky sú najmodernejšie: čelenka zažíva svoj veľký návrat z 80. a 90. rokov. Pozrime sa, aké iné doplnky môžete zaradiť do svojho „looku“...

Neprehliadnite:  Reese Witherspoon - čomu vďačí za svoju dokonalú postavu?

Gumička sa nikdy nezunuje

Presne tak, popularita gumičiek nikdy nepominie. Ideálne na akýkoľvek typ účesu, ako sú copíky, drdoly alebo vrkoče inšpirované 80. rokmi, sú veľmi rôznorodé: zamatové, farebné alebo vzorované na každodenné nosenie, saténové alebo hodvábne na špeciálne príležitosti. Čo ešte hovorí v prospech látkových gumičiek? V porovnaní s inými gumičkami sú šetrnejšie k vlasovým vláknam a môžu dokonca podporovať zdravie vlasov, čo je dôležité najmä pri problémoch, ako je vypadávanie vlasov. Kombinácia správnych vlasových doplnkov a produktov, ako je vlasové hnojivo alebo šampón na rast vlasov, môže napomôcť zdravšiemu vzhľadu.

Odporúčame: Trápia vás nechty, vlasy a pleť? Máme jednoduché riešenie!

Vlasové trendy
Depositphotos

Klasická, ale nenahraditeľná čelenka

Hovoríme o čelenke v mnohých farebných a tvarových variáciách, ktoré vyhovujú každému vkusu. Prečo je vždy obľúbená? Pretože je praktická, vhodná pre dlhé vlasy aj kratšie účesy, a keď nie je čas na úpravu, všetko vyrieši štýlovo. Vypuklé, tenké, jednofarebné alebo so sofistikovanými potlačami: popustite uzdu svojej fantázii!

Cik-cak efekt vo vlasoch

Zostaňme pri téme čeleniek, ale s retrospektívou, ktorá nás zavedie do 90. rokov: čelenka so zárezmi (alebo hrebeňová čelenka). Je jednoduchá a praktická, stiahne vlasy dozadu a vytvorí vo vlasoch cik-cak efekt, čím vlasom dodá hravosť a štruktúru.

Zaujme vás:  Jogurt: TOP 6 účinkov pre naše zdravie i krásu!

Sponky, klipsy a štipce do vlasov

Zo sociálnych sietí sa vracia aj banánová spona, spona v tvare písmena U s malými zúbkami, ktoré po zaháknutí v stredovej časti podopierajú vlasy a zvýrazňujú aj každodenné účesy. Ak sa snažíte podporiť zdravie vlasov, starostlivé používanie sponiek a klipsov spolu s produktmi, ako je vlasové hnojivo a šampón na rast vlasov, môže byť kľúčom k tomu, aby vaše vlasy zostali zdravé a silné.

Vyskúšajte: 

Vlasové hnojivo
Depositphotos


Na záver, klipsy a sponky: malé, veľké, s kamienkami, perlami alebo jednoduchšie, sú riešením, ktoré spája praktickosť so štýlom a dôrazom na detail – bez toho, aby ste vlasy namáhali, čo je ideálne pre tých, ktorí sa obávajú vypadávania vlasov.


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE