Späť do minuloročných plaviek s produktmi od Mixit.sk: Zdravá výživa pre športovcov

Športovanie si vyžaduje nielen pravidelný tréning, ale aj správnu výživu. Správne zvolené potraviny môžu dodávať energiu, podporovať regeneráciu a prispievať k dosiahnutiu lepších športových výkonov. 

Preto Mixit.sk prináša radu produktov, ktoré sú ideálnou voľbou pre športovcov a všetkých, ktorí sa udržiavajú fit. A výhodou je, že sú nielen chutné, ale aj zdravé.

Do plaviek s chuťou!

Mix Do plaviek bol zostavený výživovou poradkyňou Janou Vašákovou s ohľadom na glykemický index potravín. Jej cieľom je pomôcť vám získať späť postavu do minuloročných plaviek. 

Zloženie tejto lahodnej zmesi zahŕňa jačmeňové vločky, kukuričné lupienky, ovocné lupienky, pšeničné lupienky, sójové vločky, plátky mandlí, sušené marhule, kokosové plátky, slnečnicové semená, nadučané amarantové perličky a lyofilizované ovocie ako čierne ríbezle, jahody a maliny. S touto výživnou zmesou budete mať energiu na výkon a vaše plavky vám budú perfektne padnúť.

Na www.mixit.sk si môžete zakúpiť 600 g balenie za 7,89 €.

Jedzte ako horolezecký boh

Adam Ondra, známy horolezec a ambasádor Mixit, spolupracuje so spoločnosťou na vytváraní špeciálnych produktov pre športovcov. Preto na Mixit.sk nájdete kaše a müsli, ktoré sú bohaté na bielkoviny a neobsahujú lepok a zapadajú do ponuky Mixitu - sú plné lyofilizovaného ovocia (a zeleniny!) a orechov a jeden z nich dokonca obsahuje proteínovú čokoládu. Buďte ako Ondra a dajte si Mixit!

Celú ponuku produktov Adama Ondru nájdete na www.mixit.sk/adam-ondra.

 
Mixit do plaviek

Zdroj: Mixit

Celý zdravý plán

Ak hľadáte plán, ako sa cítiť lepšie a v kondícii počas 6 týždňov, sada "6 týždňov müsli zdravo" je to, čo hľadáte. Sada obsahuje vybrané raňajkové zmesi a cviky na doma, ktoré boli vytvorené s pomocou profesionálov.

Zahŕňa mixy s názvami "Trávenie a metabolizmus", "Detox" a "Rovnováha". Táto sada je ideálna pre tých, ktorí chcú začať so zdravým životným štýlom, ale aj pre tých, ktorí už na tejto ceste sú a chcú ju obohatiť o nové chute a pochúťky.

Spolupráca s profesionálmi zaručuje, že plán "6 týždňov müsli zdravo" je premyslený, hravý a jednoduchý. Skladá sa z vybraných raňajkových mixov a cvikov na doma, ktoré vám pomôžu cítiť sa lepšie a dosiahnuť kondíciu, ktorú si želáte.

Na www.mixit.sk si môžete zakúpiť 6-týždenné balenie špeciálne zostavených müsli zmesí za 23,29 €.

6-týždenné balenie špeciálne zostavených müsli zmesí

Zdroj: Mixit

Nechajte sa inšpirovať a podporte svoje telo správnou výživou od Mixit. S ich produktmi určenými pre šport budete mať nielen výkonnostnú výhodu, ale aj si pochutnáte. Začnite dávať svojmu telu to najlepšie a uvidíte, ako sa to prejaví vo vašom športovom výkone a celkovom zdraví.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE