TOP sexuálne polohy: Vyskúšajte ich a okoreňte si váš intímny život

Sexuálne príručky zvyčajne predstavujú návod na sexuálne polohy a majú svoju dlhú históriu. V grécko-rímskej ére napísala sexuálnu príručku Philaenis zo Samosu, pravdepodobne kurtizána z helenistického obdobia (3. - 1. storočie pred Kristom).

Kámasútra Vatsyayana, o ktorej sa predpokladá, že bola napísaná v 1. až 6. storočí, má povesť sexuálneho manuálu. Rôzne sexuálne polohy majú za následok rozdiely v hĺbke a uhle sexuálneho prieniku. Najstarší známy európsky stredoveký text venovaný sexuálnym pozíciám je Speculum al foderi - Zrkadlo koitu, katalánsky text z 15. storočia, ktorý bol objavený v 70. rokoch 20. storočia.

Sexuálna poloha je poloha tela, ktorú ľudia používajú na pohlavný styk alebo iné sexuálne aktivity. Sexuálne akty sú vo všeobecnosti opísané pozíciami, ktoré účastníci zaujmú na vykonanie týchto aktov. Hoci pohlavný styk vo všeobecnosti zahŕňa prenikanie do tela jednej osoby druhou, sexuálne polohy bežne zahŕňajú aj penetračné alebo nepenetračné sexuálne aktivity.

Sexuálne praktiky

Bežne sa praktizujú tri kategórie sexuálneho styku, a to:

  • vaginálny styk,
  • análny sex,
  • orálny sex.

Sexuálne akty môžu zahŕňať aj iné formy genitálnej stimulácie, ako je sólo alebo vzájomná masturbácia, ktorá môže zahŕňať trenie alebo prenikanie pomocou prstov či rúk alebo sexuálnych hračiek.

Existuje množstvo sexuálnych polôh, pričom ich počet je v podstate neobmedzený.

Polohy pri sexe

Všetci milujeme dobrý orgazmus! Ale pokiaľ ide o partnerský sex, najmä pohlavný styk, existuje skutočný rozdiel v tom, kto a ako ich najčastejšie dosahuje.

Väčšina žien nedosahuje dobrý orgazmus bez námahy. Ak ste vy a váš partner ešte nerozlúštili kód k vášmu orgazmu spoločne, nebojte sa – experimentovaním a komunikáciou sa k tomu môžete úplne dostať.

A, samozrejme, orgazmus nie je cieľom sexu. To však neznamená, že by sme sa mali vzdať snahy o ten najlepší a najúžasnejší možný sex. Len musíme byť trochu kreatívni s našimi pozíciami a technikou, aby sme zabezpečili, že správne časti dostanú stimuláciu v správnom čase a na tých správnych miestach.

Neprehliadnite: Lubrikačný gél: Je súčasťou vášho sexuálneho života? Ako si vybrať správny?

sex

Zdroj: Depositphotos

Sexuálna poloha 69

Sexuálna poloha 69 je tou, ktorú pravdepodobne netreba nikomu predstavovať. Ale faktom zostáva, že v skutočnosti ju vyskúša iba niekoľko z nás. Veľa ľudí sa totiž nechá ovládnuť hanbou namiesto úžasnej rozkoše.

Na to, aby ste odviedli čo najlepší výkon v tejto polohe, nie je potreba mať žiadne akrobatické zručnosti – v skutočnosti stačí iba odhodlanie a túžba.

Ako na to?

  • Ľahnite si obrátene na svojho partnera tak, aby ste mu dali možnosť vás orálne uspokojovať popritom, ako ho budete orálne uspokojovať aj vy.
  • Snažte sa zosynchronizovať vaše pohyby, inak môže nastať moment, keď jeden z dvojice bude výrazne zaostávať za tým druhým – čím sa môže zníži jeho vzrušenie, pôžitok a v konečnom dôsledku to bude viac trápenie ako spoločná zábava.
  • Ak patríte k odvážnejším ženám, ktoré nemajú problém nechať sa ovládať partnerom, skúste si vymeniť pozície a dovoľte vášmu partnerovi, aby svoje prirodzenie prirážal do vašich úst. 

Odporúčame aj: Venušine jamky, za ktorými muži šalejú: Ste ich majiteľkou aj vy?

romantické milovanie

Zdroj: Depositphotos

Sex odzadu alebo poloha na lyžičku

Sexuálna poloha odzadu sa radí v kamasútre medzi najobľúbenejšie. A v skutočnosti nie je vôbec náročná!

Aktivita je v tomto prípade predovšetkým na partnerovi, no je na žene, aby sa na tento typ sexu odhodlala a aby si ho v neposlednom rade poriadne užívala.

  • Poloha lyžičky, ako ju mnohí nazývajú, je ideálnou voľbou najmä na ráno, keď partneri ešte nie sú príliš prebudení.
  • Žena leží pohodlne na boku a vrchnú noha má mierne pokrčenú v kolene.
  • Muž môže chytiť ženu okolo pása, čím si ju bližšie pritiahne k sebe, jeho nohy by mali byť súbežné s jej.

Pohodlná pozícia dokonca poskytuje mnohým ženám oveľa väčšiu rozkoš, než klasický misionár – hlavne v prípade, ak partneri vzájomne spolupracujú. 

Rýchlovky a adrenalínovaný pocit pri sexe

V takýchto prípadoch nejde totiž iba o spôsob, akým si so svojou polovičkou užijete skvelý sex, ale zároveň o pocit, ktorý tento nečakaný a rýchly sex vyvolá.

Muž totiž vtedy drží ženu vo svojich rukách, môže sa opierať o stenu, aby mal čo najlepší balans, zatiaľ čo žena vyvíja pohyby panvy vo vzduchu.

Tieto druhy sexuálnych polôh sú mimoriadne obľúbené predovšetkým u mužov, keďže iniciatívu musí do veľkej miery prevziať žena. A navyše, spojenie adrenalínového, nečakaného sexu s pocitom, že ho chce aj samotná partnerka, je pre každého chlapa nepochybne obrovským afrodiziakom.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE