Zoznamky na Slovensku - TU máte najväčšiu šancu nájsť svoju chýbajúcu polovičku!

Zoznamky sa v posledných rokoch stávajú čoraz obľúbenejšími, keďže čoraz viac ľudí hľadá lásku na internete. Existuje na to niekoľko dôvodov, vrátane toho, že je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým spojiť sa s potenciálnymi partnermi. Na výber je množstvo rôznych zoznamovacích lokalít, z ktorých každá má svoje jedinečné vlastnosti a výhody.

Niektoré zoznamky sú napríklad zamerané na tých, ktorí hľadajú vážny vzťah, zatiaľ čo iné sú neformálnejšie. Bez ohľadu na to, aké sú vaše špecifické potreby a preferencie, pravdepodobne existuje zoznamka, ktorá je pre vás naozaj vhodná. Založenie profilu na zoznamke je skvelý spôsob, ako začať vo svete online zoznamovania, a môže vám pomôcť nájsť pre vás ideálneho partnera.

Partner na úrovni

Partner na úrovni je online zoznamka s vysokou šancou na stretnutie osoby na vážny vzťah, ktorá je zacielená na užívateľov vo vekovej hranici 30 rokov a viac.

Registrácia a základné členstvo sú síce zadarmo, ale ide takpovediac len o demo verziu, ktorú nemôžete reálne používať - tá slúži iba na zoznámenie sa s prostredím stránky.

  • Pokiaľ sa chcete začať naozaj zoznamovať, musíte si kúpiť VIP členstvo, ktorého cena závisí od dĺžky predplatného.
  • Mesiac stojí 39,95 eur, za trojmesačný účet zaplatíte 27,95 eur na mesiac a v prípade polročného členstva cena klesne na 19,95 eur na mesiac.
  • Ak si kúpite polročné členstvo, zaplatíte 119,70 eur, ale nemôžete ho počas daného obdobia zrušiť.

Online zoznamka Partner na úrovni má veľmi premyslený systém hľadania správneho partnera. V prvom kroku si spravíte test osobnosti, ktorý vychádza z modelu Big Five - zmapuje vaše charakterové vlastnosti a na základe vytvorených osobnostných profilov systém nájde ideálnych ľudí priamo pre vás. Systém berie do úvahy nielen osobnostnú zhodu, ale aj sociálno-demografické faktory a vaše osobné preferencie.

ELITE Date

Táto online zoznamka sa snaží zacieliť na podobnú cieľovú skupinu ako zoznamka Partner na úrovni. Prvotná nepoužiteľná registrácia je zdarma a ďalšie členstvo sa predáva v závislosti od dĺžky predplatného, má však výrazne nižšie ceny.

  • Cena za mesiac je v prípade predplatenia na 3 mesiace 10 eur,
  • 6 mesiacov 5,90 eur a
  • 12 mesiacov len 3,70 eur.

Samotný systém tejto online zoznamky a jej používanie však už nie je tak prepracované ako v prípade používania zoznamky Partner na úrovni, keďže sa objavujú aj výhrady, že množstvo užívateľských profilov na webe je neaktívnych a zostávajú tam aj po skončení ich predplatného.

To môže spôsobovať problém, pretože zrušené, ale naďalej viditeľné profily skresľujú pohľad na množstvo potenciálnych partnerov vo vašom okolí.

Neprehliadnite: Strach zo samoty - vieme, ako ho prekonať a užívať si život naplno!

zoznamka

Zdroj: Depositphotos

Tinder

Tinder je najznámejšia zoznamovacia službu na svete a na Slovensku ste sa s ňou mohli stretnúť už od roku 2014.

Vzhľadom na celosvetovú štatistiku používania je Tinder obľúbený najmä u mladých ľudí vo veku od 16 do 34 rokov, hoci registrácia na tejto online zoznamke je povolená až od dovŕšenia 18 rokov.

Používanie Tinderu je naozaj skutočne jednoduché:

  • Pri registrácii svoj profil synchronizujete s vaším facebookovým profilom.
  • Môžete použiť a uviesť aj svoje telefónne číslo.
  • Vyberiete si vašu fotku a jednoduchú vetu, ktorá sa bude zobrazovať ostatným užívateľom.
  • Zvolíte si vzdialenosť, do ktorej chcete hľadať svojho potenciálneho partnera.
  • A na základe toho vám Tinder zobrazuje profily ostatných s ich fotkou.

Nesympatických užívateľov môžete zrušiť posunutím doľava na krížik, zatiaľ čo atraktívnych potvrdzujete swipom doprava na srdiečko, respektíve „like“. Pokiaľ si dvaja užívatelia dajú navzájom srdiečka, môžu si začať navzájom písať.

Základná verzia Tinderu je zdarma a na rozdiel od iných zoznamiek si väčšina užívateľov vystačí aj s ňou, nakoľko si môžete posielať doslova neobmedzené množstvo správ. Rátajte však s tým, že za určitý čas vám bude ponúknuté len obmedzené množstvo profilov. Potom dostanete na výber, či chcete na ďalšie profily počkať 12 hodín a pokračovať zdarma, alebo si kúpite predplatné Tinder Plus.

Badoo

Badoo z princípu funguje veľmi podobne ako Tinder, a to, že vám v závislosti od lokality ponúkne niekoľko profilov. V nich môžete okrem fotky a základných informácií vidieť aj pohlavie a vek. Keď profil posúvate doprava, dávate človeku „like“, čo znamená, že sa vám páči.

V tomto prípade však nemusíte čakať, či bude náklonnosť opätovaná druhou osobou a môžete druhému človeku priamo napísať. A je na vás, či to premeníte na svoju výhodu a pokúsite sa potenciálnu polovičku zaujať netradičnou správou alebo oslovením.

Vo väčšine prípadov to však skončí odmietnutím alebo neodpovedaním a zároveň hrozí, že vás budú obťažovať ľudia, o ktorých nemáte záujem.

Odporúčame aj: Slané palacinky so syrom, špenátom i s mäsom: Recepty, ktoré stoja za vyskúšanie!

online zoznamka

Zdroj: Depositphotos

Bumble

Podobne ako v prípade Tinderu či Badoo, aj v prípade tejto online zoznamky prechádzate profilmi a ak máte záujem, potiahnete prstom doprava, ak nie, potiahnete prstom doľava. Keď dvaja používatelia potiahnu prstom doprava, vytvorí sa zhoda a je možné si vymieňať vzájomné správy.

POZOR - výnimočnosťou tejto zoznamky oproti ostatným je to, že prvú správu musí VŽDY napísať žena!

Za malý poplatok za použitie môžete aktivovať aj funkciu " Spotlight " a dostať svoj profil do povedomia viacerých miestnych nezadaných. To znamená, že na 30 minút bude váš profil ako jeden z prvých zobrazený každému, kto sa práve prihlási. Ide o rovnaký prvok ako boost na Tinderi.

Pokec

Pokec existuje už od roku 1999, čo z neho robí najstaršiu zoznamku na Slovensku vôbec.

  • Dnes to funguje tak, že registrácia je zdarma. Po prihlásení si môžete pozerať profily ľudí, ktorí sú aktuálne prihlásení a určite radi využijete aj prepracovaný filter vyhľadávania.
  • Výhodou je, že v jednom momente je na Pokeci vždy aktívnych približne 50 000 užívateľov, čo môže znamenať množstvo potenciálnych partnerov.
  • POZOR - pokec má spomedzi všetkých existujúcich zoznamiek na Slovensku najviac falošných a iných pofidérnych profilov, ktorým sa takmer určite nevyhnete, takže si treba dávať veľký pozor na rôzne indivíduá.

Aj napriek tomu môže byť Pokec užitočný pre ľudí, ktorí chcú rozvíjať svoje konverzačné schopnosti. Schopnosť viesť zaujímavý rozhovor o nevšedných témach sa vám bude hodiť pri budovaní skutočného vzťahu s vaším potenciálnym budúcim partnerom.

Tip pre vás: TOP sexuálne polohy: Vyskúšajte ich a okoreňte si váš intímny život

najlepšie zoznamky na slovensku

Zdroj: Depositphotos

LaskaTu

LaskaTu funguje len ako registračný portál a zaujímavosťou je, že s vašimi potenciálnymi partnermi nekomunikujete online chatom, ale výlučne až pri osobnom stretnutí.

Za týmto projektom stojí Diana Fabiánová - známa z projektu Svadba na prvý pohľad, ktorá pre single ľudí pravidelne usporadúva zoznamovacie akcie. Proces registrácie je jednoduchý a môžete tak urobiť napríklad aj prostredníctvom Facebooku. Na prehľadom webe potom vidíte, kde a kedy sa uskutočnia najbližšie osobné stretnutia. 

LaskaTu organizuje aj netradičné akcie, ako napríklad speed dating (rýchle randenie) či dokonca rande naslepo, kedy majú účastníci doslova zaviazané oči.

  • Medzi netypické patrí aj služba matchmakingu - prebehne osobný rozhovor so záujemcom o nájdenie partnera a na základe odpovedí na otázky a rozhovoru dostanete ponuku na osobné stretnutie s iným človekom z databázy, ktorý podľa vyhodnotených údajov spĺňa vaše požiadavky.
  • Je to skutočne zaujímavá možnosť pre ľudí, ktorí nechcú strácať čas online vypisovaním a radi komunikujú priamo osobne.

Twoo

Twoo patrí k jedným z najväčších zoznamovacích služieb na svete, avšak už dopredu musíte počítať s tým, že niektoré profily nemusia byť reálne a ľudia, ktorým také patria, ich založili takpovediac nevedomky.

  • Chcená registrácia prebieha štandardným spôsobom.
  • Svoje údaje môžete vyplniť manuálne alebo sa prihlásiť prostredníctvom Facebooku či e-mailového účtu.
  • POZOR - myslite však na to, že ak využijete druhú možnosť, všetkým vašim priateľom, respektíve kontaktom, bude odoslaná pozvánka na registráciu.

Twoo má však bez pochýb aj pozitívnu stránku. Principiálne funguje veľmi podobne ako Badoo, kedy si vášho budúceho partnera vyberáte spomedzi ľudí na základe preferencií a môžete im napísať ako prví aj bez vzájomného potvrdenia sympatií.

Tí, ktorí sa Twoo rozhodli vyskúšať, si službu obľúbili aj vďaka možnosti nastavenia filtrov. Základné používanie aplikácie je síce zadarmo, ale za každú ďalšiu vybranú službu sa pripláca.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE