Starbucks rozšíril sieť svojich regionálnych kaviarní na Slovensku

Starbucks kaviareň Košice

Starbucks rozširuje počet svojich kaviarní na Slovensku na trinásť a posilňuje svoje regionálne zastúpenie. V stredu 14. augusta otvoril už svoju druhú kaviareň v Košiciach. Prevádzka sa nachádza v OD Urban na Hlavnej ulici v centre metropoly východného Slovenska. Prevádzkovateľom kaviarní Starbucks na Slovensku je spoločnosť AmRest Coffee.

Pozri si aj: Komédia Kavej valcuje kiná – videlo ju už viac ako 200 000 divákov a diváčok!

Starbucks otvára svoju druhú kaviareň v Košiciach po takmer dvoch rokoch od vstupu do tohto regiónu. Nová kaviareň má rozlohu 165 m2 a ponúka 40 miest na sedenie v interiéri a ďalších 40 miest na vonkajšej terase. Prevádzka sa nachádza v nákupnom centre OD Urban na Hlavnej uliciZákazníci si môžu svoje obľúbené nápoje vychutnať v priestoroch príjemnej kaviarne ladenej už tradične do teplých farieb s prírodnými materiálmi ako sú drevo a kamenina. Svieži nádych dodávajú kaviarni originálne kovové panely s motívmi pestovania kávy a príjemný pocit súkromia zas vytvára členenie interiérového priestoru. V novej kaviarni si zákazníci budú môcť kompletnú ponuku pozrieť na digitálnych menu paneloch, ktoré sú ďalším krokom k šetreniu životného prostredia v rámci dlhodobej stratégie značky na ceste k udržateľnosti.

Neprehliadni: Inšpirácie na letné novinky z vydavateľstva GRADA - august 2024

Starbucks Košice
Starbucks
Starbucks Košice
Starbucks

Okrem širokej ponuky nápojov, jedla a dezertov si zákazníci v novej kaviarni môžu vybrať aj zo sezónneho menu či čerstvých sendvičov a zákuskov. V ponuke je taktiež zrnková káva, obľúbené kávové kapsuly, hrnčeky, tumblery či príslušenstvo na prípravu kávy v pohodlí domova. V kaviarni sú pre zákazníkov v rámci miest na sedenie štandardne dostupné aj elektrické zásuvky a Wi-Fi pripojenie zdarma.

V ponuke Starbucks nájdete aj bohatý výber vegánskych produktov, či už v podobe obľúbených nápojov s mliečnymi alternatívami, ako aj s rastlinnou šľahačkou alebo čerstvo pripravovaných sendvičov, či dezertov. Od novembra navyše ponúkajú kaviarne Starbucks na Slovensku všetky alternatívy kravského mlieka bez príplatku.

Pozri si: TOTO sú skutočné účinky letného kúpania na vaše telo

Starbucks Košice
Starbucks

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE