Zamerajte sa na to, čo viete zmeniť. Zlozvyky? Hľadajte riešenia

Zlozvyky a návyky, ktoré nám neprospievajú, sa na nás lepia často. Častým zlozvykom, ktorý škodí zdraviu, je práve fajčenie cigariet. V prípade dospelých fajčiarov však existuje lepšia voľba ako klasické cigarety. Bezdymová IQOS ILUMA ONE – cenovo dostupná alternatíva pre dospelých fajčiarov, ktorí nechcú prestať s fajčením. Pretože cigarety v 21. storočí už dospelý fajčiar nepotrebuje.

Posledné mesiace v tomto roku sú v znamení „dobiehania“ zameškaného, termíny sú často nemilosrdné a v kalendári sa navzájom „bijú“, čas uzávierok je tu tiež. Dušičky, následne na to vianočné prípravy. Jednoducho kolotoč, v ktorom sa nezastavíte. A pri tom všetkom zhone na seba často zabúdajú aj dospelí fajčiari. Chceli by prestať so svojím zlozvykom, ale nemajú na to energiu, čas a ani motiváciu. Čo s tým?

Existuje pre nich riešenie – dospelí fajčiari totiž často nedokážu prestať fajčiť zo dňa na deň. Východiskom pre nich môže byť bezdymová alternatíva IQOS ILUMA v elegantnom prevedení s dokonalou technológiou.

Veľkosť do vrecka a dizajn, ktorý poteší

Bezdymové zariadenie bez nahrievacej čepele v mnohých farebných prevedeniach prichádza v troch verziách. Dnes vám viac priblížime IQOS ILUMA ONE. Ide o cenovo dostupné zariadenie vreckovej veľkosti. Pri používaní bezdymových zariadení vzniká aerosól, ktorý obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym, a tak zriadenie ponúka čistejší spôsob ohrevu priamo zo stredu náplne.

Výhodou je aj fakt, že dospelý užívateľ má až 20 použití pri plnom nabití zariadenia a že zariadenie nevyžaduje čistenie. IQOS ILUMA ONE je oproti ostatným z rady IQOS ILUMA nutné zapnúť manuálne. Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami IQOS.

Vďaka tomuto zariadeniu si dospelý fajčiar už nemusí ničiť pľúca dechtom. Jedným z pretrvávajúcich mýtov totiž je, že ochorenia spojené s fajčením – a to i rakovinu – spôsobuje samotný nikotín. Existuje pritom všeobecný vedecký konsenzus, že príčinou zdravotných ťažkostí sú škodlivé látky vznikajúce pri spaľovaní tabaku. Dnes si tak ešte stále väčšina dospelých fajčiarov myslí, že nikotín je vinníkom a že je zodpovedný za tieto ochorenia.

Vinníkom je však decht, ktorý vzniká pri horení cigarety, pretože predstavuje zmes chemických zlúčenín, a tie obsahujú karcinogénne a toxické látky nebezpečné pre naše zdravie. Nikotín ako stimulant síce vyvoláva závislosť, a preto nie je bez rizika, jeho účinky však nie sú karcinogénne.

Odporúčame: Tieto znamenia nikdy neodpúšťajú a sklamania nezabúdajú!

IQOS ILUMA ONE 5 farieb

Zdroj: PMI

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Zdroj úvodnej foto: PMI

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE