Prémiová talianska značka kávy Caffè Vergnano je na Slovensku pod novými krídlami

Novinkou v portfóliu Coca-Cola HBC Česko a Slovensko na slovenskom trhu je najnovšie prémiová značka talianskej kávy „Caffè Vergnano“. Tá rozšíri jej bohaté portfólio 24/7. 

Výhradné zastúpenie na slovenskom trhu nasleduje po dokončení akvizície 30 % podielu v Casa del Caffè Vergnano (Caffè Vergnano) spoločnosťou Coca-Cola HBC v októbri 2021.

Caffè Vergnano je rodinná talianska kávová spoločnosť so sídlom v mestečku Santena neďaleko Turína. Ide o jednu z najstarších pražiarní kávy v Taliansku s koreňmi siahajúcimi až do roku 1882.

V roku 2020 spoločnosť predala približne 7 000 ton kávy vo viac ako 90 krajinách sveta. Jej produktová ponuka pozostáva z prémiovej, vysokokvalitnej kávy, ktorá predstavuje talianske dedičstvo a autentickosť kávovej kultúry v celej svojej kráse.

„Sme nadšení z tejto jedinečnej príležitosti. Caffè Vergnano nám umožňuje ponúkať kompletné portfólio kávy, ktoré uspokojuje rôznorodú škálu spotrebiteľských preferencií. Sme vďační za dôveru rodiny Vergnano a budeme naďalej rešpektovať 140-ročnú históriu spoločnosti, odhodlanie a vášeň štyroch generácií, ktoré vytvorili takú bohatú a renomovanú značku, ktorá je synonymom autentického zážitku z talianskej kávy,“ uviedol Dan Timotin, generálny riaditeľ Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Odporúčame: Chudnutie podľa japonského stravovania - osvojte si týchto 7 krokov a kilá pôjdu dolu!

Portfólio Caffè Vergnano na Slovensku pozostáva z tradičného espressa v rôznych zmesiach a baleniach, ako zrnková a mletá káva. V portfóliu sú aj kompatibilné kompostovateľné Nespresso kapsuly a tzv. E.S.E pody (káva balená v čajovom vrecúšku do pákových kávovarov).

Tajomstvo špičkovej kvality kávových zmesí pochádza z precízneho výberu najlepších pestovateľov kávy z celého sveta, pričom zrná sú vyberané a kupované priamo na mieste ich pôvodu.

Odporúčame: Fermentované bylinky - prečo sa oplatí vyskúšať túto metódu konzervácie?

Výber kávových zŕn vysokej kvality sa spája s bezkonkurenčnými skúsenosťami rodiny Vergnano. Produkcia kávových zmesí prebieha tradičným spôsobom s použitím pomalého procesu praženia. V závislosti od druhu kávových zŕn sa cykly pomalého praženia realizujú s použitím rôznych časov a teplôt, aby sa dosiahlo dokonalé praženie.

Zmesi Caffè Vergnano nájdete v najlepších svetových kaviarňach, baroch a hoteloch a vo viac ako 170 obchodoch Caffè Vergnano 1882 po celom svete. Vďaka akvizícii spoločnosti Coca-Cola HBC si ju odteraz budete môcť vychutnať aj na Slovensku.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE