Ako si správne priať, aby sa vám splnilo želanie? My to vieme!

Veríte na zázraky? Premýšľali ste niekedy nad tým, čo ste si kedy v živote priali a čo z toho sa vám splnilo? A spomenuli by ste si aj na to, akým spôsobom sa vaše želanie vyplnilo? Všetci majú nejaké sny a každý sníva o niečom inom. Niekto chce drahé auto, niekto veľa peňazí, iní zdravie, alebo napríklad len tie krásne topánky vo výklade, okolo ktorých práve prešli. Čo teda urobiť pre to, aby sa vám vaše sny splnili a potrebné ste aj stretli už konečne toho pravého partnera alebo tú pravú partnerku? Dnes vám poradíme, ako na to tým správnym spôsobom.

Dať želaniu šancu je zo všetkého najdôležitejšie. Máte mimoriadnu možnosť vytvoriť život, ktorý ste si vždy predstavovali - je čas na pritiahnutie toho, po čom vo svojom živote naozaj túžite. Vyžaduje to len správne myslenie a silnú pracovnú morálku i etiku. Ak chcete začať používať zákon príťažlivosti, aby ste svoj život vytvorili, skúste sa riadiť niekoľkými pokynmi, aby ste konečne získali požadované výsledky a našli svoje šťastie.

Ako si správne priať?

Utvárať svoj život tak, aby človek dostal v pravej chvíli to, čo práve potrebuje – partnera, auto, bývanie – kto by to nechcel! Ako máte formulovať svoje priania, ako odbúravať negatívne očakávania a ako tieto a ďalšie prekážky prekonávať?

  • Keď sa spýtate vesmíru na to, čo chcete a spoliehate na vieru spojenú s činom, aby ste vytvorili zmenu, môžete otvoriť svoj život a nechať transformačný energiu vstúpiť dovnútra.
  • Môžete doslova pritiahnuť to, čo chcete, akonáhle sa naučíte, ako silná vaša myseľ naozaj je.

Každá myšlienka, na ktorú sa sústredíte, vás buď uvedie do stavu blaženosti a nových zážitkov, alebo vás udrží vo vašej aktuálnej situácii. Ak zachováte pozitívne myslenie a neustále budete pracovať na vašich snoch, zákon príťažlivosti bude pracovať vo váš prospech. V živote nemôžete značný rozdiel toho, čo sa deje okolo vás, vidieť ihneď.

Môže to trvať týždeň alebo dokonca mesiace, než sa zmeny prejavia, vy musíte len udržte svoju vieru a byť trpezliví. Energetické toky a následné zmeny zaručené nastanú.

Ako správne sformulovať želanie?

Všetko sa začína myšlienkami, takže musíte zladiť svoje myšlienky s tým, čo chcete vidieť vo svojom živote. Ak chcete niečo zmeniť alebo dosiahnuť ciele, musíte sa pohodlne a so žiadosťou o pomoc obrátiť tam, kde prijímajú tie najväčšie aj najdôležitejšie želania, do vesmíru. Musíte sa zdokonaliť v technike ako si správne priať, čo pre to robiť, ako sa naprogramovať, a potom už sa len radovať.

A vesmír vždy pracuje tým najracionálnejším spôsobom! Svoju viacvrstvovú a viaczložkovú túžbu teda rozdelíte na jednotlivé komponenty. A každá časť vášho priania by mala byť čo najjednoduchšia.

  • Jedno želanie by nemalo byť podmienkou pre splnenie ďalších želaní.
  • Želanie by vo vás malo vyvolať IBA pocity, nie myšlienky na nové želania.
  • Želanie by sa malo týkať len vás a nie tretích osôb.
  • Želajte si maximum.

Neprehliadnite: Knižné novinky z vydavateľstva GRADA: Pre romantikov i milovníkov životných príbehov

túžby

Zdroj: Depositphotos

Buďte pozitívne naladení

Čím viac budete pozitívni a čím pozitívnejšie bude vaše myslenie, tým máte oveľa väčšiu šancu na to, aby sa vám splnili aj tie vaše najtajnejšie priania.

Nezabudnite na vďaku

Buďte radi za to, čo máte, a buďte radi aj za minimálne zlepšenie v akomkoľvek smere alebo akejkoľvek situácii. Aj napriek tomu, že si myslíte, že máte všetko, sú takí, ktorí nemajú ani kúsok toho, čo vy. Niektorí nemajú zdravie, iní rodinu, priateľov alebo peniaze pre svoje deti na obedy. Buďte teda vďační za to, čo máte, a vážte si toho. Nie nadarmo sa hovorí "Kto chce viac, nemá nič."

Verte v to, že sa to splní

K tomu, aby sa vám všetko splnilo, je potrebné veriť. Nesmiete zapochybovať a mali by ste si pomocou svojej viery realizovať svoje vízie. Chcete nové auto? Predstavujte si, ako ho riadite, ako máte volant v ruke a nepochybujte, že by sa to nikdy nestalo. Ono to príde. Síce asi nie hneď, ale vaše vízie a priania si k vám svoju cestu nájdu.

Zoberte všetku svoju odvahu

Verte predovšetkým sami sebe a neobklopujte sa ľuďmi, ktorí by vám mohli v splnení vašich snov brániť. Veľa ľudí sa vám bude snažiť hádzať polená pod nohy a smiať sa vám, že ste blázni. Ale až uvidia, že sa vám sny a priania začínajú plniť, nezostane im nič iné, než po vás chcieť návod, ako na to, aby si aj oni splnili svoje priania a najtajnejšie sny.

Dajte na svoje inštinkty

Len vy sami najlepšie viete, čo je pre vás najlepšie. Rovnako tak, ako len vy sami viete, aké máte slabiny. Ak po niečom naozaj túžite, nenechajte sa strhnúť svojimi slabinami. Zároveň im ale aj venujte časť svojou pozornosti a nenechávajte ich nikdy na pozadí, ako že vás nemôžu ohroziť.

Nezabúdajte na láskavosť

Nezabúdajte na láskavosť, rovnako ako na vďaku. Keď chcete, aby sa vám niečo plnilo, budete po svojej ceste stretávať aj rôznych ľudí. Buďte k nim láskaví. Buďte láskaví na celé svoje okolie a všetko sa vám pozitívne vráti späť.

Nájdite si čas

Na to, aby ste čokoľvek pritiahli, musíte mať čas. Nájdite si teda každý deň aspoň pár minút na to, aby ste pritiahli to, čo si tak moc prajete.

Hľadajte zdroje

Keď už sa vám zdá, že nič nie je možné, skúste sa zbaliť a vycestovať. Načerpáte novú energiu, nové zážitky, stretnete nových ľudí, uvidíte nové miesta a otvorte si nové obzory. Po vašom návrate budete potom mať oveľa viac nových podnetov k tomu, aby sa niečo vo vašom živote zmenilo k lepšiemu.

Verte svojej predstavivosti

Zákon príťažlivosti funguje, a preto je potrebné si svoje sny naozaj často a realisticky predstavovať, aby sa vám splnili. Keď si budete pomáhať svojou presnou vizualizáciou vašich prianí, pomáhate tomu, aby sa naozaj uskutočnili.

Nebojte sa!

Nehovorte si stále, že nie je šanca, aby to vyšlo. Keď si napríklad budete hovoriť, že tam nesmiete prísť neskôr, stavte sa, že neskoro prídete. Buďte neustále otvorení tomu, čo vám bude vaša karma a váš osud ponúkať. Berte, vydávajte sa na cesty, rozhodujte sa a radujte sa z toho, čo vyšlo.

Úprimnosť nadovšetko

Nebuďte neúprimní. Keď urobíte chybu, priznajte ju. Nie je to slabosť, ale naopak dôkaz vašej sily. Nehľadiac na to, že chyby robí naozaj každý, nikto nie je dokonalý. Buďte teda sami sebou - s chybami i bez nich, pretože nikto nemá rád egoistu, klamára ani pokrytca.

Všetko má svoj dôvod

Život nie je len o výhrach a želaniach. Niekedy môže prísť aj ťažká životné skúška alebo rovno porážka. Nie je potrebné sa z toho ihneď rúcať, zlé veci sa bohužiaľ tiež dejú. Keby sa nediali, nemohli by sme rozpoznať tie, ktoré nás šťastnými robia.

Prežívajte každý deň

Žite každým dňom, pretože ten ďalší byť nemusí. Minulosť nezmeníte a len vaša prítomnosť môže ovplyvniť vašu budúcnosť. Užívajte si neustále aj najmenších drobností, ktoré vám môžu počas dňa robiť radosť.

Študujte a vzdelávajte sa

Aj to je potrebné na splnenie vašich snov a prianí. Môžete študovať psychológiu, aby ste vedeli, ako lepšie komunikovať s druhými, ale tiež môžete rovno študovať trochu duchovna a to, ako si správne priať.

Ekologické želanie

To znamená, že splnením vášho želania nesmie nikto ostať poškodený. Ako sa teda vyhnúť tomu, že nevedomky spôsobíme problémy iným? Bohužiaľ, v živote sa nedá úplne vyhnúť problémom, tak to v živote chodí. A je celkom možné, že vaša horlivá túžba získať byt dopadne tak, že ho zdedíte po náhle zosnulom príbuznom. Je však dôležité si uvedomiť, že v každom prípade má vesmír všetko pod kontrolou. Vaše želania sa vždy splnia tým najracionálnejším spôsobom, ale dotknú sa životných scenárov všetkých postáv. Uvoľnite sa a prijmite všetko tak, ako to je. Teda s vďačnosťou!

Niekoľko slov o tom, prečo by ste nemali úmyselne robiť problémy:

  • Predpokladajme, že vás premôže túžba niekomu ublížiť. Predpokladajme, že si myslíte, že máte pravdu. A že daný „objekt“ si zaslúži trest.
  • A teraz sa zamyslite. Je vaša pravda tou najväčšou pravdou na svete? Myslíte si, že máte právo trestať a odpúšťať, ako to uznáte za vhodné?
  • Keď hodíte bumerang so svojimi túžbami, nezabúdajte, že tento lietajúci nástroj má jednu nepríjemnú vlastnosť – vráti sa späť.
  • Nech sú teda vaše „bumerangy“ len dobré, aby ste sa nemuseli obávať ich návratu.

Ako správne snívať?

Začnite s malými želaniami. Čím väčšie a ambicióznejšie bude vaše želanie, tým ťažšie sa splní, tým menej budete veriť vlastným silám a tým je pravdepodobnejšie, že premárnite dobrú príležitosť. Skúste to teda s drobnosťami. Žiadny umelec nezačne maľovať monumentálne plátno, každý začína so skicami a náčrtmi.

  • Keď si splníte malé želania, budete sa cítiť silnejší a dodá vám to sebadôveru.
  • Začnete si viac dôverovať.
  • Koniec koncov, ak budete vedieť ovplyvniť situáciu v maličkostiach, budete to vedieť aj vo veľkom.

Odporúčame aj: Syndróm prázdneho hniezda - vyrovnajte sa so životnou zmenou a zostaňte pozitívne naladení

šťastie

Zdroj: Depositphotos

Prečo vesmír plní želania?

Správna formulácia je kľúčom k úspechu! Spôsoby, ako urobiť priania, je jedna vec, nie je ťažké ich splniť, povieme si o nich nižšie. Pri dodržaní týchto rád si môžete byť istí, že informácie, ktoré do svojho sna vložíte, budú vesmírom správne „interpretovať“. Možno neuveríte, ale priania nie sú len slová, ale plnia sa.

A aby sa splnilo presne to, čo naozaj chcete, a nie to, o čo ste žiadali nesprávne, budeme sa riadiť týmito pravidlami:

  • Požiadavku vždy formulujte v prítomnom čase, mnohí ľudia zvyknú hádať pomocou minulého alebo budúceho času.
  • Nikdy nepripúšťajte negatívne alebo príliš kritické vyhlásenia vo svojich žiadostiach.
  • V ideálnom prípade po každej túžbe urobte pozitívny písomný alebo ústny odkaz.
  • Nepoužívajte slová: „mal by som“, ale "Budem" - sľub; nepoužívajte slovo „nie“; nemyslite negatívne na iných ľudí, pretože podľa vesmírnych zákonov sa vám negatívna správa vráti.
  • Investujte energiu lásky a vďačnosti, ďakujte za to, čo už máte, nebojte sa požiadať o viac.
  • Jasne si predstavte, čo chcete, nevytvárajte abstraktné alebo nejednoznačné túžby, ktoré môžu byť nesprávne interpretované alebo dvojito interpretované.
  • Vyslovte to mimoriadne jasne a jednoducho a hlavne to precíťte, nasajte energiu svojej túžby, vedzte, že v jemnohmotnom svete je už splnená, len tú požiadavku musíte správne zhmotniť do svojej reality.

Čo urobiť pre splnenie želania?

Tu je niekoľko základných pravidiel, ako si splniť svoje prianie. Sú také jednoduché a účinné, že je prekvapujúce, že nie všetci ľudia ešte dostali to, čo chceli. Čo je teda potrebné urobiť, aby sa prianie splnilo?

Správne formulovať túžby - ako na to?

Túžba by mala byť zapísaná. A to sa musí robiť správne. Len buďte kreatívni. Každý samozrejme chce, aby sa jeho drahocenná túžba splnila za jeden deň. A ešte lepšie - za jednu noc, aby ste vôbec nečakali, si ľahnite do postele a ráno si na striebornom podnose dajte všetko, čo ste počali. Ale bolo by lepšie nechať vesmírny priestor a čas - nechcite nič unáhliť.

Prečo je správna formulácie želaní dôležitá?

Všetko si želajte pozitívne! V opačnom prípade sa vám negatívna myšlienka vráti ako bumerang.

Ako formulovať túžby pod vplyvom emócií

Emócie a detaily - hlavným detailom je, ako sa cítite, keď získate to, čo chcete.

Verte sile vesmíru - vesmír plní želania

Neobmedzujte vesmír. Formulujte svoju objednávku pre vesmír a nechajte mu priestor pre kreativitu - toto alebo niečo väčšie a lepšie sa v mojom živote objavuje harmonicky.

Vyjadriť želania pozitívne je dôležité - majte pozitívne myslenie

Vaša túžba by nemala niesť zlo a negativitu. A nemalo by to nikomu uškodiť, vrátane vás.

Pocity pri želaní

Takže ste sformulovali a spísali svoju túžbu. Dobre! Už ste na polceste za svojim snom. Ďalším krokom je ilustrácia. Nájdite obrázok (alebo niekoľko), ktorý ilustruje splnenie túžby. Môžete ho vystrihnúť z časopisu alebo nájsť na internete a vytlačiť na farebnej tlačiarni. A potom ho zaveste na miesto, kde ho vždy uvidíte.

Podmienka pre splnenie želaní

No dobre. Odviedli ste kus serióznej práce a teraz si vesmír uvedomuje, čo by ste chceli. Čo bude ďalej? Zbavte sa svojej túžby. A najlepší spôsob, ako to urobiť, je podniknúť kroky na jej dosiahnutie.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE