Takto vnesiete jeseň do vašej spálne.

Zmena, ktorá prichádza s nadchádzajúcou jeseňou, sa netýka len počasia a režimu, ktorý sa po lete vracia do normálu. Príroda hrá farbami a rovnako tak môže aj vaša spálňa - vďaka jesenným kombináciám v nej vytvoríte príjemné útočisko pred chladným počasím. Jedným z najjednoduchších a najefektívnejších spôsobov, ako to dosiahnuť, je zmena posteľnej bielizne. Jesenné farby, ktorými vytvoríte nezabudnuteľnú atmosféru, nájdete aj v portfóliu Lejaan.

Jeseň je obdobím premeny, keď príroda žiari v rôznych odtieňoch oranžovej, hnedej, zlatej a červenej. Tieto farby vytvárajú harmóniu a pohodu, ktorú môžeme preniesť aj do našich domovov. Najobľúbenejšími farbami pre jesennú posteľnú bielizeň sú práve teplé odtiene oranžovej, hlboké hnedé a jemné zlaté. Tieto farby nielen evokujú krásu jesennej krajiny, ale dodajú vašej spálni útulnosť a eleganciu. 

V portfóliu Lejaan.sk nájdete hneď niekoľko takýchto farebných kombinácií. Môžete ich použiť samostatne alebo podľa vlastného výberu mixovať, fantázii sa medze nekladú.

Sychravo vonku, u vás útulno

Tak by sa dala charakterizovať kolekcia Cosy Sunday inšpirovaná atmosférou sychravých dní a stvorená pre pocit útulnosti počas odpočinku. Kolekcia Cosy Sunday v prírodnom svetlohnedom odtieni je hebká na dotyk, mäkká a dýcha. Spojenie bavlny a Tencel™ lyocelu v lete chladí a v zime hreje. 

Tip na set: 1 x 140 x 200 cm / 1 x 70 x 90 cm - 105 EUR

kolekcia Cosy Sunday

Zdroj: Depositphotos

Ako v bavlnke

Kolekcii Wooden Essence nechýba nič a na jeseň sa vám z nej nebude chcieť vstávať. Má totiž vyšší počet nití na centimeter a vyššiu gramáž - to znamená najjemnejšiu posteľnú bielizeň ušitú zo stopercentnej organickej bavlny. 

 Tip na set: 1 x 140 x 200 cm / 1 x 70 x 90 cm - 114 EUR

 

Eukalyptus nikdy nebol príjemnejší

Eukalyptus nikdy nebol príjemnejší Certifikované vlákna TENCEL™ Lyocell s prímesou eukalyptového dreva kolekcia Grandma’s House v tehlovej farbe vám navodí príjemnú atmosféru jesene a vy sa budete každý deň tešiť na večerné zaspávanie ešte viac.

 Tip na set: 1 x 140 x 200 cm / 1 x 70 x 90 cm - 105 EUR

 

Jesenná hnedá

Jeseň hnedej Prírodné hrejivé tóny nechýbajú ani v kolekcii Grandpa’s Atelier. Vďaka kombinácii TENCEL™ Lyocelu s podielom eukalyptového dreva budete počas odpočinku naberať pozitívnu a príjemnú energiu. 

Tip na set: 1 x 140 x 200 cm / 1 x 70 x 90 cm - 105 EUR

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE