Bojujte s nezdravými desiatami pomocou Mixit proteínových nápojov

Oživte svoje telo a chuťové poháriky s novými Mixit proteínovými nápojmi a zabojujte s jarou. Vyberiete si radšej tmavú čokoládu, slaný karamel alebo svieže jahody a maliny? Proteínový nápoj od Mixit je ideálny na šport, prechádzky, ale aj na rýchlu dobíjku energie do školy alebo do práce. Vychutnajte si ho plného ovocia, kakaa a všetkého dobrého, čo Mixit ponúka.

Odporúčame: Páry, ktoré sa zhodujú v týchto 5 kľúčových oblastiach, zostávajú spolu!

Zdravý mix s pravým ovocím a kakao

Zanechajte stranou bežné proteínové nápoje s umelými príchuťami a ochutnajte nápoj od Mixit, ktorý vás zaručene nadchne. Okrem bielkovín obsahuje komplexné sacharidy, vlákninu, vitamíny a minerály z pravého ovocia. Tento mix vás spoľahlivo zasýti a zároveň poteší vaše chuťové poháriky. Mixit má pre vás rôzne príchute, aby si každý našiel to svoje.

Proteínový nápoj od Mixit je skvelý ako rýchla energická nálož po cvičení alebo ako ranná alebo odpoledná dobíjka energie. Stačí ho jednoducho pripraviť vo vlastnom Mixit shakeri, ktorý zaručene zabezpečí bezhrudkové miešanie. Vyberte si svoj obľúbený Mixit shaker v ružovej, mentolovej alebo čiernej farbe, každý s objemom 400 ml a praktickým uzatváracím vrchom.

Mixit Shaker, dostupný v ružovej, mentolovej alebo čiernej farbe, cena: 4,29 €

Mixit Shaker

Zdroj: Mixit

Mixit bez mlieka

Ako chutí proteínový nápoj šitý na mieru pre vegánov? Mixit sa spojil s ryžovým, hrachovým a sójovým proteínom, aby vytvoril tím pre vegánov, ktorý je neporaziteľný. S najvyššou kvalitou kakaa vytvoril krémovú konzistenciu. A sladkosť? Použil prírodné sladidlá ako xylitol, brezový a kokosový cukor, ktoré dávajú obyčajným bielym sladidlám dobrú lekciu.

Vegánsky Mixit nápoj - Tmavá čokoláda (6 ks), na e-shope 240 g za 7,99 €. Zloženie: kakaový prášok 26,8 %, sójový proteínový izolát 25,8 %, erytritol 21,5 %, ryžový proteín 9,7 %, hrachový proteínový izolát 5,4 %, kokosový cukor 5,4 %, xylitol 5,4 %, komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza

V tubuse, vrecúškoch alebo ako degustačný mix

Pozri aj:  Ako zvýšiť príjem bielkovín bez toho, aby ste jedli viac mäsa? 10 NAJLEPŠÍCH rastlinných alternatív

proteínový drink Mixit

Zdroj: Mixit

Mixit ponúka všetky nápoje vo viacerých baleniach. Tubusové balenie (od 18,69 € za 1000 g v závislosti od variantu) je ideálne pre tých, ktorí chcú mať nápoj stále po ruke. Vrecúška (od 1,34 €/vrecúško v závislosti od variantu) sú skvelé pre rýchlu prípravu kedykoľvek počas dňa. A pre tých, čo si nevedia vybrať, je tu degustačný mix, kde môžete skúšať rôzne príchute.

proteínový drink Mixit

Zdroj: Mixit

Degustačný Mixit nápoj (6 ks), 240 g za 8,49 €. Zloženie: 1x Nápoj Mixit - Banán (40 g), 1x Nápoj Mixit - Banán & Jahoda (40 g), 1x Nápoj Mixit - Čučoriedka (40 g), 1x Nápoj Mixit - Kakao (40 g), 1x Nápoj Mixit - Slaný karamel (40 g), 1x Vegánsky Nápoj Mixit - Tmavá čokoláda (40 g)

S Mixit proteínovými nápojmi budete mať nielen svaly, ale aj úsmev v top forme.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE