Ako sa zbaviť urieknutia?

Urieknutie by ste nemali podceňovať.

Nemusí vôbec vzniknúť úmyselne a spôsobiť vám ju môže úplnou náhodou aj cudzí človek. Stačí, že sa na vás zadíva a prebleskne mu mysľou myšlienka, čo i len so štipkou závisti. Osoby so „silnými“ prenikavými očami majú hoc aj nevedomky takúto schopnosť urieknutia, ak cítite, že v niekoho prítomnosti na vás prichádzajú mdloby, alebo vás opúšťajú sily, je veľká pravdepodobnosť, že vám môže prísť „z očí“.

 

No a keď už sa niečo takéto udeje, môžete sa pokúsiť z toho vyspať, ale sa urieknutia zbaviť overenými babskými receptami.

1. Zápalková voda

Medzi najznámejšiu „prvú pomoc“ proti urieknutiu patrí „zápalková voda“. Do misy so studenou vodou vhoďte 9 škrtnutých zápaliek (tak, aby ich voda zahasila), naše prapramami pri takomto úkone zvykli odriekať aj nejaké tie čarovné slovíčka, touto vodou sa potom malo potrieť čelo, prípadne sa z nej aj trošku napili. Podobne môžete experimentovať aj s uhlíkmi.

2. Spodné prádlo

Ešte zvláštnejšie pôsobí prvá pomoc, pri ktorej by ste mali použiť svoje spodné prádlo a utrieť si ním tvár. U malých detí sa zvykla používať plienka (ideálne už pocikaná).

 

Odporúčame prečítať: Prvá pomoc pred dovolenkou - ako sa zbaviť celulitídy

3 Sila liečivých kameňov

Proti urieknutiu môžete použiť aj liečivé kamene. Pomôcť môže napríklad tyrkys, kryštál, hematit, či ruženín.

4. Červený náramok

Síce až dodatočná, ale predsa, vyskúšajte červenú farbu náramku. Obľúbený je najmä feng shui náramok známy ako – Kabbalah.

5. Vyskúšajte silu byliniek

Bylinky môžu pri urieknutí pomôcť taktiež. Zájdite do bylinkárne a podľa konkrétnych problémov si nechajte poradiť. Skvelé výsledky ale vraj dosahuje bylinka známa ako „čistec“, z ktorej si pripravíte čaj, prípadne odvar a okrem pitia sa v ňom aj opláchnete.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE