Staráte sa o vášho psa naozaj zodpovedne? Pomôžte im pri žraní aj proti parazitom

Hľadáte miesto, kde nájdete všetko potrebné pre vašich domácich miláčikov, a to v čo najvyššej kvalite aj napriek dostupným cenám? Ste na správnom mieste.

E-shop Panakei.sk ponúka okrem stravy aj ďalšie rôzne záležitosti. Doprajte im pohodlie počas prijímania stravy vďaka vkusným miskám a ochráňte ich zdravie pomocou antiparazitikám.

Pozri aj: Aktívne sedenie ako TOP tip na zdravý chrbát (nielen) pri sedavom zamestnaní

Misky pre psov proti nevhodnému hltaniu

Počuli ste už o lízacej miske? Je vhodná pre spomalenie hltania krmiva. Tieto misky pre psov môžete nájsť napríklad v tvare UFO. Môžete ju využiť aj ako povrch na prípravu jedál, no hlavne eliminujete už spomenuté hltanie krmiva, ktoré ma často za následok torziu žalúdka

Potrebujete psíka niečom dlhšie zamestnať alebo sa nudí? Aj toto je spôsob, ako to hravo dosiahnuť. Misky sú vyrobené z potravinárskej gumy, zabudnite na toxické látky či silikóny. K dispozícii tu máte aj lízaciu podložku lickimat buddy, ktorú stačí naplniť tekutými pamlskami, krmivom, paštétou či konzervou. 

Psík sa tak skvele zabaví hľadaním a lízaním týchto dobrôt, čo má aj antistresové účinky vďaka blahodárnym účinkom na psychiku psa. Zaujímavou voľbou je aj ružová spomaľovacia miska v tvare kostičky

Odporúčame: Syndróm prázdneho hniezda - vyrovnajte sa so životnou zmenou a zostaňte pozitívne naladení

kliešť

Zdroj: Depositphotos

Kliešte môžu byť veľkým problémom

Bojujte proti veľkému nebezpečenstvu psov – kliešťom. Tie útočia nie len na ľudí, ale hlavne na zvieratá. Antiparazitiká pre psov si viete na Panakei.sk zaobstarať v rôznych prevedeniach. Obľúbené sú repelenty, ktoré sú účinné aj proti komárom či blchám. Sú vhodné na vonkajšie použitie.

A čo tak antiparazitné pipety proti blchám a kliešťom? Tie fungujú na princípe esenciálnych olejov, ktoré v tomto smere považujeme za najlepší prostriedok v boji proti parazitom. Psíkov ochránia pre novými parazitmi, no zabíjajú aj už tých nachytaných. Vyskúšajte aj háčiky na vyberanie psích kliešťov, čím znížite riziko nebezpečných chorôb. Určite im pomôže aj hojivý sprej po uhryznutí blchami, komármi alebo kliešťom.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE